Beacons giver nye besøgsoplevelser ved Verdenskortet

caseleft

Verdenskortet giver besøgende mulighed for fysisk at bevæge sig rundt på et fladt verdenskort over alle lande. Kortet er udgravet nær en sø, og landene består af græsplæne, jordområder og sten. Det giver besøgende en bedre fysisk forståelse af landenes størrelser og belæggenhed i forhold til hinanden.

Invio og Verdenskortet er gået sammen i projekt om at udvikle og teste en prototype af små trådløse sendere, kaldet Beacons, der gør det muligt for gæsterne at modtage lokationsbestemt indhold på deres mobiltelefoner. Fx kan gæsterne modtage billeder og tekst omkring Frihedsgudinden, når de fysisk befinder sig i nærheden af New York på Verdenskortet. 

Beacons er vejrbestandige og så små, at de kan gemmens væk, så gæsterne ikke kan se teknologien. Denne type oplevelsesteknologi giver derfor nye muligheder for at skabe lokationsbestemt mobilt indhold, der ikke fylder i det fysiske landskab.

Projektsamarbejdet skal bl.a. vise, hvilke potentialer denne type oplevelsesteknologi har, for at skabe besøgsoplevelser, der kombinerer fysisk udfoldelse med mobile medier.

Se mere om verdenskortet her

caseright
Teknologi: 
Oplevelsesbranche: 

Links

Invios hjemmeside
Deltag i vores side på LinkedIn
Feedback til brug af Invio match